Militärhistoria

Militärhistoria är ett ämne som vuxit de senaste åren, dels genom speciellt orienterade förlag, samt genom starka bokklubbar. 

Upplagorna är ofta små och böckerna försvinner fort från bokhandelshyllorna. Hos oss kan du hitta lite udda titlar och vi följer utgivningen framöver och lägger upp nya titlar. Kontakta oss om du önskar böcker inom något speciellt område, var har ca 4000 titlar ytterligare av mer antikvarisk typ som inte finns med i firmaboken.se  Vi tar gärna emot listor på böcker som du letar efter eller vill köpa in, och utveklar ett samarbete: vi söker ständigt efter titlar i denna delen av bokmarknaden. 

Observera att vi har en del engelskspråkiga titlar med i sortimentet, men det framgår klart och tydligt eftersom de presenteras på Engelska. 

Se även:

Officerarna 1756 Officerarna i svenska skärgårdsflottan
Slaget om Nordkalotten : Sveriges roll i tyska och allierade operationer i norr NYUTGÅVA Slaget om Nordkalotten : Sveriges roll i tyska och allierade operationer i norr
Bohusläns historia Bohusläns historia är en svårplacerad titel, du finner den under Sveriges historia, men den hade lika väl platsat in under militärhistoria

Cornelius Ryan om sin bok - Slutstriden!

Kontaktformulär

Vi har gärna en dialog med dig om du söker udda titlar inom militärhistoria, använd formuläret nedan:

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Fler nyheter

Tillagd i varukorgen