Nyinkommet till vår butik under 2024

Här visar vi samlat den nyutgivning för 2024 som vi tagit in i vårt sortiment. Den största andelen av nya titlar hos oss är dock utgivet före 2024, detta berör på att vi utvidgar sortimentet i en del koncentrerade varugrupper samt att vi ingår nya samarbeten med olika förlag. 

Nyhet 2024

Nyinkommet hos oss men publicerat 2023 eller tidigare: 
När vi utvecklar vårt sortiment blir det ofta ett fördjupande i ett område och då tar vi in det som tidigare getts ut på marknaden. 
Botanisera gärna i sidomenyn där alla böcker ligger i ämnesordning. Alternativt använd sökmotor och skriv in bokens titel. 

Kontakta oss gärna för frågor på sortiment. Vi är återförsäljare av i stort sett alla titlar som ges ut. I vår butik vid Tysslingen Naturcenter hittar du i en del avseenden ett unikt sortiment som kanek ej finns i nätbutiken. Vi spårar gärna upp äldre utgångna böcker. 

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
 • Stor uppladdning med nya titlar

  Firmaboken utvidgar sortimentet inom fler områden men främst kultur historia och natur. Detta genom ett större inköp av böcker från ett förlag som styr om sin verksamhet. 

  Läs mer…
  2024-02-25 13:40
 • För säkrast leverans innan Jul

  För säkrast leverans innan Jul

  Inför Julen behöver vi informera om transportföretagens deadline för en säker leverans. Men detta ska vi alla ta med en nypa salt eftersom det är svårt att förutse de volymer som ska transporteras i vårt avlånga land. Så var ute i god tid!

  Läs mer…
  2023-12-18 14:36
 • Fler böcker om Sveriges 1600-tal

  Fler böcker om Sveriges 1600-tal

  Ett litet textutlägg om bilden som nu toppar vår sida om Sveriges Stormaktstid. 
  Bilderna är ett collage som lyfter fram några av de minnen som finns av Sveriges 1600-tal
  En speciell hemsida som stöd för firmaboken planeras för att utveckla jakten på vår tidigmoderna historia. 

  Läs mer…
  2023-10-27 09:48

Fler nyheter

Tillagd i varukorgen