Internetbokhandel Nätbokhandel - Firmaboken

Vi presenterar nyheter i bokvärlden samt nyheter hos oss. Sakta bygger vi ut sortimentet med Tintin, historia och naturböcker. Välkommen till oss, det lilla privatägda alternativet, vi laddar med nya sortiment både i vår nätbutik och i vår butik vid Tysslingen naturcenter. Samma sak sker hos förlagen, många godbitar kommer ut inom kort och vi öppnar nu möjligheten att förbeställa dessa titlar. 

Förbeställa böcker!

Här kan du förbeställa titlar som kommer ut inom kort. Vi lägger här upp de titlar som vi framöver kommer att lagerföra. 
Vill du förbeställa andra titlar som vi inte visar upp här så kontakta oss via kontaktformulär. 

Tintin - vi har fått hem dessa titlar och fler är påväg hem. beställ ditt exemplar idag! 

Här hittar du internetbokhandeln, eller om du vill kalla det för nätbokhandeln, med ett allsidigt sortiment. Vi har dessutom temasidor med resmål och utvalda författare. Låt oss hjälpa dig med ditt bokval, vi tar även hem böcker och kartor mot beställning, testa oss! Köper du mycket böcker kan vi vara en bra partner, hitta ett nytt sätt att köpa böcker. Kontakta oss för en offert!

Här ser du några av våra  NYHETER

Naturböcker: Vi har ett omfattande sortiment med djur och natur i allmänhet och fåglar i synnerhet. Detta syns även bland våra faktaböcker för barn

Detta är berättelsen om färden som blev inledningen till bildandet av det mytomspunna Väringagardet, den romerska kejsarens personliga livvakt och elitgarde.   Svekens tid är den första delen av Väringasagan, en välskriven serie historiska äventyrsromaner i vikingamiljö. Bokserien är baserad på verkliga händelser.

Nyheter i vårt sortiment!

Nytt bland barnböcker, vi har böckerna sorterade i åldersklassser, se sidomenyn för alla 7 kategorier vi har i barnböcker

Ytterligare 3500 titlar hittar du genom att använda sidomenyn. Där ser hittar du bredden i vårt sortiment samt olika temasidor. Använd gärna vår sökfunktion som hjälper dig att finna boken. Sök på titel eller del av titel.
Förutom denna shoppen kan du även beställa eller fråga på udda titlar eller titlar som kanske utgått.
Vi har speciellt mycket litteratur inom Dju och natur, barnböcker, skönlitteratur, deckare thrillers (främst pocket). 
Historia är ett område som vi utvecklar och då speciellt svenskt 1600-tal. 

Vi har även en butik vid Tysslingen Naturcenter, där hittar du mycket av det vi säljer i näthandeln, men även en del av sortimentet där finns här.  Glöm inte prenumerera på vårt nyhetsbrev och Välkommen som kund. 

Tillagd i varukorgen