Landningssida för Drömbokhandeln.se

Välkommen till Firmaboken.se ! Vi har fått den stora glädjen att förvalta domänen Drömbokhandeln.se. Det tänker vi göra genom att öppna en fristående sajt inom kort. Tills dess landar du här rakt i vår butik. www.firmaboken.se, varmt välkommen!

Vi har en vision om en webbsajt som följer boken Drömbokhandelns intentioner, att peka på god litteratur. Vi skulle vilja lista författare som betytt mycket och se deras utgivning i dagens Sverige. Vi har en aning (som till viss del har sitt stöd i artiklar i pressen) om att många stora författare inte finns att få tag på i modern översättning...eller kanske rentav inte går att få tag i alls. Detta har visat sig tydligt när skolbibliotek ska byggas ut att man ofta får söka i antikvariat för att få fram ett sortiment värt namnet. 

Vi är nyfikna på om detta stämmer och vill hitta en metod för att arbeta med detta. Vi kommer inte att ha allt klar den dag vi släpper sidan och vi har inte heller den ambitionen. Hittar vi en modell som fungera hoppas vi med tiden kunna bygga en intressant sida. 

Drömbokhandeln är en intressant och spännande bok, läs den!

Firmaboken.se är vårt familjeföretag som funnits sedan 2005. Det drivs av Lena och Reine Lindholm. Vi har vår webbshop och sedan 2010 vår butik på Korsgatan 1 och 3 i Lanna - Västernärke. Du kan läsa mer om oss om du följer denna länken. 

I vår bokhandel Firmaboken vill vi vara lite annorlunda. Botanisera gärna runt ....här som exempel hittar du ett av alla dessa världrekord i bokdomino....vi har fler! och en massa annat för bokälskaren. Vi blir aldrig riktigt nöjda eller klara....varje dag har vi något nytt! Det är kanske vår syn på en drömbokhandel!

Fler nyheter

Tillagd i varukorgen