Välkommen
till Firmaboken.se 

Vår bokhandel är speciellt utvecklad inom fackböcker, kartor och resehandböcker. Vi har även ett sortiment med presentböcker och pocket. Vi är speciellt duktiga på fågelhandböcker och reselitteratur, Specialsidor om Italien och Frankrike. Vi för inte allt som ges ut utan sortimentet är samlat kring det bästa vi kunnat hitta från bokförlagen. 

Hög leveranssäkerhet och precision.

Vi har i stort sett hela vårt sortiment i lager. Beroende på tillgänglighet och efterfrågan räknar vi med en leveranstid på mellan 2 och 5 arbetsdagar med ett genomsnitt på tre dagars leveranstid. 


Firmaboken RLK AB är ett familjeföretag och vi finns i Stenhamra Ekerö Kommun, Mälaröarna. Vi har idag ingen butiksverksamhet i Stenhamra men driver butik i Närke i samarbete med Stiftelserna vid Tysslingen.

Firmaboken - RLK AB

Knosterstigen 9B
179 61 Stenhamra

Telefon
070-2036644

Besök även våra partner i Närke vid kanten av de blå Kilsbergen: Naturbokhandeln i Rånnesta vid fågelsjön Tysslingen.

Vi ställer ut och gör reklam för oss emellanåt: Här är vi vid Fotoklubben Focus jubileum! Vill du att vi ska komma på ett event så hör av dig till oss!

Kontakta oss!

Vill du ha kontakt med oss? Använd kontaktformuläret nedan!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
 • Vår fysiska bokhandel vid sjön Tysslingen!
Mysigt i bokhandeln i Rånnesta Interiör från Café Svanen vid stiftellserna i Tysslingen!

Stiftelserna vid Tysslingen!

Sedan 2007 har vi ett samarbete med stiftelserna vid Tysslingen. Under denna tid har vi varje vår utrustat och administrerat en naturbokhandel med tyngd på fågellitteratur. Vi vågar säga att vi idag har ett av landets bästa boksortiment när det gäller fåglar och deras liv.

Stiftelsen ligger vid Rånnesta, i östra hörnet av sjön Tysslingen. Varje år besöks platsen av tusentals fågelskådare som vill se livet vid den rika fågelsjön. Speciellt intresse får Rånnesta varje år vid påsktid då tusentals svanar mellanlandar på sin väg till sina häckningsplatser. En annan viktig verksamhet är Naturens teater.

Öppettider och information om all verksamhet som finns vid Tysslingen hittar du på deras hemsida www.tysslingen.com

 • Firmaboken 15 år som Bokhandel

  2005 startade Firmaboken som nätbokhandel, genom åren har vi haft flera skepnader i form av egen butik samt butiker i samarbete med andra. I år firar vi 15 år och du kommer att märka av oss mer på nätet. Här är vår historia så här långt

  Läs mer…
  2020-10-12 11:37
 • Svamp i skog och mark!

  Svamp i skog och mark!


  Nu är det dags att ge sig ut i skog och mark efter svamp, chansa inte på svampsorterna: ta med dig en riktig svampguide: Vi har de rätta titlarna

  Läs mer…
  2019-08-23 12:35
 • Möt våren i Paris

  Möt våren i Paris

  Nu är det dags! Möt våren i Paris! Inspireras i vår  "Frankrike Special" som du kanske redan vet är en uppföljare till vår Italien Special som vi drivt sedan 2008. Välkommen att inspireras och planera din resa till Frankrike

  Läs mer…
  2019-02-28 08:59
 • Mode för män!

  Mode för män!

  Kika på vår sida för mode och modemedvetenhet. 

  Läs mer…
  2019-01-10 19:10
 • Mat och matnyttigt

  Mat och matnyttigt

  Besök vår sida med kokböcker och annat matnyttigt

  Läs mer…
  2019-01-09 19:03
 • Vem blir inte nostalgisk när man ser Volvo P1800 ! Ett designfenomen

  Vem blir inte nostalgisk när man ser Volvo P1800 ! Ett designfenomen


  Vilket rafflande ämne i denna tid där bilen dominerar samhällsbilden. Trafik ur ett nostalgiskt perspektiv, böcker skrivna av entusiaster och för entusiaster. Boken om P1800 eller boken om alla Sveriges järnvägsstationer, vilken tror du mest på?

  Läs mer…
  2019-01-06 08:36
 • Är du intresserad av fåglar?

  Är du intresserad av fåglar?

  Vi har fågelböckerna! Nästan allt som ges ut i Sverige via olika bokförlag har hittat till vår bokhandel. Genom vårt unika samarbete med Stiftelserna vid Tysslingen har vi byggt upp vårt sortiment och en fin butik i Rånnesta, Tysslingen i Närke!

  Läs mer…
  2019-01-05 08:36
 • Vår hittills mest sålda bok!

  Vår hittills mest sålda bok!

  Med focus på svensk företagsamhet och uppfinnarglöd! Svenska profiler inom sport och kultur!

  Läs mer…
  2019-01-04 12:00