Välkommen
till Firmaboken.se 

Vår bokhandel är speciellt utvecklad inom fackböcker, kartor och resehandböcker. Vi har även ett sortiment med presentböcker och pocket. Vi är speciellt duktiga på fågelhandböcker och reselitteratur, Specialsidor om Italien och Frankrike. Vi för inte allt som ges ut utan sortimentet är samlat kring det bästa vi kunnat hitta från bokförlagen. 

Hög leveranssäkerhet och precision.

Vi har i stort sett hela vårt sortiment i lager. Beroende på tillgänglighet och efterfrågan räknar vi med en leveranstid på mellan 2 och 5 arbetsdagar med ett genomsnitt på tre dagars leveranstid. 


Firmaboken RLK AB är ett familjeföretag och vi finns i Stenhamra Ekerö Kommun, Mälaröarna. Vi har idag ingen butiksverksamhet i Stenhamra men driver butik i Närke i samarbete med Stiftelserna vid Tysslingen.

Firmaboken - RLK AB

Knosterstigen 9B
179 61 Stenhamra

Telefon
070-2036644

Besök även våra partner i Närke vid kanten av de blå Kilsbergen: Naturbokhandeln i Rånnesta vid fågelsjön Tysslingen.

Vi ställer ut och gör reklam för oss emellanåt: Här är vi vid Fotoklubben Focus jubileum! Vill du att vi ska komma på ett event så hör av dig till oss!

Kontakta oss!

Vill du ha kontakt med oss? Använd kontaktformuläret nedan!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
  • Vår fysiska bokhandel vid sjön Tysslingen!
Mysigt i bokhandeln i Rånnesta Interiör från Café Svanen vid stiftellserna i Tysslingen!

Stiftelserna vid Tysslingen!

Sedan 2007 har vi ett samarbete med stiftelserna vid Tysslingen. Under denna tid har vi varje vår utrustat och administrerat en naturbokhandel med tyngd på fågellitteratur. Vi vågar säga att vi idag har ett av landets bästa boksortiment när det gäller fåglar och deras liv.

Stiftelsen ligger vid Rånnesta, i östra hörnet av sjön Tysslingen. Varje år besöks platsen av tusentals fågelskådare som vill se livet vid den rika fågelsjön. Speciellt intresse får Rånnesta varje år vid påsktid då tusentals svanar mellanlandar på sin väg till sina häckningsplatser. En annan viktig verksamhet är Naturens teater.

Öppettider och information om all verksamhet som finns vid Tysslingen hittar du på deras hemsida www.tysslingen.com