Internetbokhandel Nätbokhandel - Firmaboken

Välkommen till oss, det lilla privatägda alternativet, vi laddar med nya sortiment både i vår nätbutik och i vår butik vid Tysslingen naturcenter. 

Vikingatider bygger på den senaste forskningen och målar upp en större och bredare bild av perioden. Ofantliga mängder arkeologiska fynd som gjorts i Skandinavien har sitt ursprung i andra delar av världen. 

Vikingatider : När världen öppnades

Vikingatider bygger på den senaste forskningen

Vi lyfter fram: Första blodet av Amélie Nothomb

Med en enorm berättarglädje ger oss Amélie Nothomb historien om sin far, den berömde diplomaten Patrick Nothomb, som gick bort under pandemin utan att hon fick tillfälle att ta farväl.  
Första blodet är Amélie Nothombs trettionde roman och har belönats med franska Prix Renaudot 2021 och europeiska Strega-priset 2022.
Samtidigt är det den fösta boken vi recenserar på Firmaboken, se det som: "Bokhandlaren rekommenderar"

Första blodet

Man ska inte underskatta överlevnadsglöden Amélie Nothomb  

Här hittar du internetbokhandeln, eller om du vill kalla det för nätbokhandeln, med ett allsidigt sortiment. Mer än 3500 titlar hittar du genom att använda sidomenyn. Där ser hittar du bredden i vårt sortiment samt olika temasidor. Använd gärna vår sökfunktion som hjälper dig att finna boken. Sök på titel eller del av titel.
Förutom det vi har i shoppen kan du beställa eller fråga på udda titlar eller titlar som kanske utgått.
Vi har speciellt mycket litteratur inom Djur och natur, barnböcker, skönlitteratur, deckare thrillers (främst pocket). 
Historia är ett område som vi utvecklar och då speciellt svenskt 1600-tal. 

Låt oss hjälpa dig med ditt bokval, vi tar även hem böcker och kartor mot beställning, testa oss! Köper du mycket böcker kan vi vara en bra partner, hitta ett nytt sätt att köpa böcker. Kontakta oss för en offert!

Vi har även en butik vid Tysslingen Naturcenter, där hittar du mycket av det vi säljer i näthandeln, men även en del av sortimentet där finns här.  Glöm inte prenumerera på vårt nyhetsbrev och Välkommen som kund. 

Tillagd i varukorgen