Internetbokhandel Nätbokhandel - Firmaboken

Hos oss navigerar du bäst i sidomenyn för att få överblick över sortimentet. Trditionell indelning, med lite extra ämesområden djur och natur, historia samt affärslitteratur. I Sökfunktionen söker du på titel eller del av titel på bok eller karta. 

Välkommen till oss, det lilla privatägda alternativet. Firmaboken är internetbokhandeln med butik vid Tysslingen Naturcenter.
Vi laddar med nya böcker både i vår nätbutik och en del hittar till butiken Tysslingen Bokhandel. 

Firmaboken lyfter fram boken Coyote :
Om författaren: Gabrielle Filteau-Chiba skriver, översätter, illustrerar och slåss för Québecs storslagna natur. 2013 lämnade hon sitt jobb, sitt hem och sin familj i Montreal, sålde allt hon ägde och flyttade in i en liten stuga mitt i Kamouraskas vildmark. Där levde hon i tre år, utan rinnande vatten, elektricitet och nätverk, omgiven av skog och vilda djur. Där skrev hon också sin första roman, som blev hyllad av kritiker i Québec och Frankrike. Coyote (Sauvagines) är hennes andra roman. Den kom på andra plats i det prestigefyllda France-Québecpriset och är redan översatt till ett tiotal språk.
OBS! Fri frakt vid order på över 300kr. 

Coyote

Poetisk spänningsroman i vildmarksmiljö

Årets nyheter kommer in i snabb takt, vi har därför samlat alla titlar här, följ länken    Böcker och Kartor presenteras om varandra, uppdelning i titlar helt nyutgivna 2024 samt nya hos oss utgivna före 2024. Vår ambition är att förnya och bredda sortimentet. Missa inte heller vår populära Rea av reseguider.  

Extra för i år: En stor mängd nya titlar kommer att presenteras de närmaste månaderna. De passerar snabbt revy här på framsidan, men kan alla ses under nyheter eller under sina respektive ämnesområden. 

Här hittar du internetbokhandeln, eller om du vill kalla det för nätbokhandeln, med ett allsidigt sortiment. Mer än 3500 titlar hittar du genom att använda sidomenyn. Där ser hittar du bredden i vårt sortiment samt olika temasidor. Använd gärna vår sökfunktion som hjälper dig att finna boken. Sök på titel eller del av titel.
Förutom det vi har i shoppen kan du beställa eller fråga på udda titlar eller titlar som kanske utgått.
Vi har speciellt mycket litteratur inom Djur och natur, barnböcker, skönlitteratur, deckare thrillers (främst pocket). 
Historia är ett område som vi utvecklar och då speciellt svenskt 1600-tal. 

Låt oss hjälpa dig med ditt bokval, vi tar även hem böcker och kartor mot beställning, testa oss! Köper du mycket böcker kan vi vara en bra partner, hitta ett nytt sätt att köpa böcker. Kontakta oss för en offert!

Vi har även en butik vid Tysslingen Naturcenter, där hittar du mycket av det vi säljer i näthandeln, men även en del av sortimentet där finns här.  Glöm inte prenumerera på vårt nyhetsbrev och Välkommen som kund. 

Tillagd i varukorgen