Internetbokhandel Nätbokhandel - Firmaboken

Våren är påväg! Vi presenterar nyheter i bokvärlden samt nyheter hos oss. Sakta bygger vi ut sortimentet med Tintin, historia och naturböcker. Välkommen till oss, det lilla privatägda alternativet. BOKREAn fortsätter till 31 mars, men nu börjar vi kika på våren hoppas på värme nyheter och trevlig läsning för alla. Vår bokhandel vid Tysslingen Naturcenter är välfylld med REA och nyheter. Just nu pågår Svanrasten, tusentals svanar väntas in under de sista veckorna i mars. Ett naturens skådespel som du inte ska missa! Välkommen!

BOKREA 2023. Välkommen att fynda. Vi har en mix av egen REA och bokhandeln stora REA.
Vår butik i Tysslingens Naturcenter öppnar för säsongen den 25 februari lagom till Svanrasten!
Under svanrasten mellanlandar 1000-tals svanar för att vila och äta innan de fortsätter mot sina mål norröver samt till Finland och Ryssland.
Möjligheten att beställa på Firmaboken och hämta vid Tysslingens naturcenter har startat upp för säsongen. Välkommen som kund på Firmaboken!

Här hittar du internetbokhandeln, eller om du vill kalla det för nätbokhandeln, med ett allsidigt sortiment. Vi har dessutom temasidor med resmål och utvalda författare. Låt oss hjälpa dig med ditt bokval, vi tar även hem böcker och kartor mot beställning, testa oss! Köper du mycket böcker kan vi vara en bra partner, hitta ett nytt sätt att köpa böcker. Kontakta oss för en offert!

Här ser du några av våra  NYHETER

Naturböcker: Vi har ett omfattande sortiment med djur och natur i allmänhet och fåglar i synnerhet. Detta syns även bland våra faktaböcker för barn

Omfattande sortiment med skönlitteratur, thrillers, deckare och biografier över 500 titlar, se sidomenyn. 

Detta är berättelsen om färden som blev inledningen till bildandet av det mytomspunna Väringagardet, den romerska kejsarens personliga livvakt och elitgarde.   Svekens tid är den första delen av Väringasagan, en välskriven serie historiska äventyrsromaner i vikingamiljö. Bokserien är baserad på verkliga händelser.

Nytt bland barnböcker, vi har böckerna sorterade i åldersklassser, se sidomenyn för alla 7 kategorier vi har i barnböcker

Nya spännande faktaböcker hittar du hos oss, Djur och Natur, Historia

Prisvärda kartor och reseguider hittar du i våra lagerrensningskampanjer, passa på: begänsat antal

Ytterligare 3500 titlar hittar du genom att använda sidomenyn. Där ser hittar du bredden i vårt sortiment samt olika temasidor. Använd gärna vår sökfunktion som hjälper dig att finna boken. Sök på titel eller del av titel.
Förutom denna shoppen kan du även beställa eller fråga på udda titlar eller titlar som kanske utgått.
Vi har speciellt mycket litteratur inom Dju och natur, barnböcker, skönlitteratur, deckare thrillers (främst pocket). 
Historia är ett område som vi utvecklar och då speciellt svenskt 1600-tal. 

Vi har även en butik vid Tysslingen Naturcenter, där hittar du mycket av det vi säljer i näthandeln, men även en del av sortimentet där finns här.  Glöm inte prenumerera på vårt nyhetsbrev och Välkommen som kund. 

Tillagd i varukorgen