NYHETER I NOVEMBER 2021

NYHETER I NOVEMBER 2021

Höstlovet blev läslovet och fem ny titlar från IDUS förlag. En sjätte titel smög sig in, den lovande Wilhelm Tall och äventyret på Svartön. Sedan hade vi inte presenterat nytillskottet på Historia - Sveriges Stormaktstid av Dick Harrison. Vilken läsvecka höstlovet blir. 

Höstlovet blev upptakten till vår kampanj som varar fram till 7 november. Läslovet och fem ny titlar från IDUS förlag fördelade på olika åldersklasser. Allt bäddat för ett bra läslov. Den lovande boken: Wilhelm Tall och äventyret på Svartön kompletterade vårt sortiment inför höstveckan. Nu tycker vi själva att vårt barn och undgdomssortiment börjar sätta sig. Mer kommer inför julen!

Sedan hade vi inte presenterat nytillskottet på Historia - Sveriges Stormaktstid av Dick Harrison. Med Professor Harrisons nytillskott har vi fått en bra samling till vår sida med Stormaktstidens historia. 100 år som boostade Sverige på alla områden, men som mest beskrivs militärt. Vi kommer från Firmaboken att fortsätta att samla in titlar som beskriver den andra sidan, kulturell utveckling, förindustriella samhället och sjöfartens uppbyggnad....Hoppas bara vi har allerta förtfattare som kommer med nyheter. 

Som sagt: vilken läsvecka höstlovet blir. 

2021-11-01 10:15
Tillagd i varukorgen