Nyheter i Bokhandeln den 1sta september

Nyheter i Bokhandeln den 1sta september

Nu har vi fyllt på med en hel del nya titlar! Du hittar alla nya titlar på sidan nyinkommet! Nedan får du en kortbeskrivning av avbildade nykomlingar, 

Vi har en hel del nya trevliga titlar från förlaget Historiska Media. Vi startar med boken Vatten som är en kombinerad beskrivning av vattnets betydelse, historia. Genomgripande och tydlig förklaring an vattnets betydelse och hur vi kan bäst leva i samklang med det. Viktig bok för oss alla att läsa. 

Bohusläns historia är mycket spännande och som bokhandlare måste jag säga att titlar av denna magnituden är sällsynta. ...och vilken historia. Lös om Bohus slott och senare fästning, om Carlsten i Marstnad, om Strömstad, men framförallt om detta strävsamma folk som bebor Bohuslän. 

Sveriges 100 vanligaste fåglar, visar sig vara mycket populär och aktuell. Vi har denna titel även vid vår bokhandel vid Tysslingen

Svampguiden: Högaktuell i svamptider, med tydliga bilder och beskrivningar på våra 150 vanligaste svampar. 

Sedan har vi en hel serie med historiska pocket som kommit in i vårt sortiment, Här visar vi fem nya titlar, om du kikar på nyinkommet hittar du dessa och många fler som nu löpande kommer in i sortimentet. 

2021-09-07 14:14
Tillagd i varukorgen